Tuesday, 11 October 2011

:: Hati ::


tetibe nak post berkenaan hati2 pulak..
ape kes nih.. haha
x de ape2 pon.. saje jer...
kite ade terbace 1 post kat fb nih..rase tertarik pulak ....
maklumlah.. nak belajar jadi jiwang ...
belajar?? nape?? pelik??? hahaha... tettt

A bertanya kepada B.

A : "maaf , boleh saya tumpang tanya . lorong I MISS U jalan SAYANG kampung RINDU 

daerah KASIH SAYANG pekan HATI bandar CINTA kat mana ye ?

B : Owh,senang je.nt encik jalan terus ikut jalan ILAHI , nampak simpang tiga masuk belah 

kanan , ikut jalan NIKAH , sepanjang jalan tu , akan nampak belah kanan , kedai BATAS-

BATAS PERGAULAN dan sebelah kiri pasar sibuk sikit , iaitu pasar PERSIAPKAN DIRI . 

haa tu tandanya encik berada di jalan betul . semoga selamat sampai.. =)


-Dating sekali sehari (kebiasaan)
-Dating ditempat yang tertentu
-Kena cover line, kalau kantoi malu.
-Makin erat, makin meningkat nafsu dan berkurang iman.

...Ini kelebihan cinta remaja, namun ia berbeza dengan cinta terhadap Allah

-Dating 5 kali sehari (boleh buat 'extra')
-Boleh dating dimana-mana sahaja, tapi lagi cantik kalau kat Rumah Allah.
-Tak payah cover line. Orang tengok pun sejuk hati memandang.
-Makin erat, makin meningkat iman makin jinak nafsu.

-Islam Itu Indah- i love islam..(o‿-)

ku harap kau akan pinangku ku dengan Kalimah Bismillah...

video

No comments:

Post a Comment