Wednesday, 19 August 2015

Assalamualaikum...

Selamat petang semua penghuni bumi, semoga sihat sejahtera hendaknya...
Lama betul CPK tak update blog ni.
Bila dah bekerja kena lah pilih benda yang paling penting untuk di update dalam hidup..hehe
So... baru-baru ni CPK baru je balik daripada bercuti di Taman Negara, Kuala Tahan, Pahang.
Nak kata x best..tipulah... best sangat2..rasa xnak balik dah..
Perjanjian awal 10 orang yang nak pergi, tetapi disebabkan beberapa kekangan, hanya 5 orag sahaja yang dpt join.
Aktiviti kami ini di guide oleh En. Rosli atau lebih dikenali di dalam FB nyer, Kutu Lee...
Bayaran yang dikenakan amat-amat berpatut-patut-patutan sangat.. mana x nya, mereka ambil kami daripada Putrajaya------> Taman Negara, Kuala Tahan. Bayaran RM300 siap semua...
Khemah
Tempat masak
bayaran bot
semua lah... datang bawak makanan dan keperluan diri sahaja.

Ini serba sedikit aktiviti kami pada hari pertama di sana...


Barang macam 10 orang yg pergi...


OTW ke Kuala Tahan..



Menaiki bot untuk ke tapak perkhemahan..

Muka orang kelaparan n kengantukan..pagi hari pertama..

With dak tomey..

Muka org dah lama x berkhemah..


Baiklah ni sahaja dahulu entry episod pertama Kuala Tahan Mother of Nature....
CPK akan update seterusnya mengenai aktiviti di sana...







1 comment:

  1. Salam,, saya newbie dalam dunia blogger,, mohon tunjuk ajar yer,, TQ..

    ReplyDelete