Tuesday, 19 March 2013

Jin Islam Dedah Rahsia Segi 3 Bermuda?

Assalamualaikum semua.... hari ini CPK nak share tentang segitiga bermuda.. benda nih still menjadi misteri bagi CPK sendiri dan semua orang, CPK x de lah buat kajian macam pengkaji2 tuh buat.. tapi CPK suka bace n ambil tahu... MINAT sangat pasal ni... So... CPK nak sambunglah apa maklumat yang CPK tahu tentang hal ini... dalam entry sebelum ini klik sini ade CPK post tentang segitiga bermuda ni.. jom bace entry yg terbaru CPK jumpa :

Muhammad Isa Dawud (MID) dilahirkan pada 1957 di Ismai’iliyah, Mesir. Dibesarkan dan mendapat pendidikan di Kaherah sehingga peringkat Ijazah peringkat Sarjana di Universiti Kaherah. Beliau juga meraih gelaran Lc di bidang sastera dari fakulti Bahasa dan Pengajian Timur, Universiti Kaherah. {4} Dalam karya MID yang bertajuk Dialog Dengan Jin Islam, penulis tersohor itu telah membuat satu pendedahan eksklusif berkenaan Segitiga Bermuda dan 'penghuninya'.

1
2

3
4
5
6
7
8

9
10

12


11Kedudukan geografi Mesir dan Segitiga Bermuda sebenarnya boleh dikira agak dekat jika diambilkira kemampuan/kelebihan yang dimiliki oleh para Jin. Saya kira pembongkaran Jin Islam itu kepada Muhammad Isa Dawud ada juga kebenarannya, memandangkan 'tidak mustahil untuk seseorang itu berkomunikasi dengan makhluk Jin' sepertimana yang pernah dilakukan oleh beberapa orang lagi penulis, pengamal perubatan dan alim ulama. Ini termasuklah Ustaz Amin yang terkenal dengan program terbitan TV 9, Tanyalah Ustaz. {6}

CPK pon bukan lah bijak pandai utk buat kesimpulan.. so terpulang pade anda yang membaca.. x mustahil benda nih betul, sbab mmang x mustahil utk kite blh brckp ngn jin kn... so... renung2 kn dan slmat beramal..hehee..

Credit to : "my newspaper"

No comments:

Post a Comment